WIJ

BLIJVEN

BAKKEN

Het lijkt logisch: WIJ BLIJVEN BAKKEN...

Maar toch willen we dat graag benadrukken: wij blijven bakken! Wij zijn er voor u: vandaag, morgen en ook volgende week.

We weten allemaal niet hoe het met het corona-virus gaat eindigen en welke maatregelen nog getroffen moeten worden om de controle terug te krijgen. 

 

Maar... wij krijgen gewoon netjes ons meel, gist en slagroom en andere grondstoffen geleverd, elke week weer. 

En daarmee bakken we de lekkerste broden, maar ook gebak en vlaai, juist nu!

Wel nemen ook wij onze maatregelen: Zo dragen onze verkoopsters gezicht-bescherming,  wassen we nog meer dan voorheen onze handen en desinfecteren we ze tussendoor. Om fysiek contact te vermijden vragen wij u te pinnen of bij contante betaling gebruik te maken van de beschikbare contant-geld-bordjes.

We maken het u ook gemakkelijk: bestellen kan online, en wanneer u liever niet de deur uit gaat, dan komen wij de bestelling netjes aan de deur leveren, ook zonder contact als u dat wenst.

 

Online bestellen kan gewoon met de rode knop op dit scherm (linksboven)

 

Heeft u vragen of opmerkingen, neem dan gerust hier contact op!
 

Gewuün de lekkerste

Ontbijt op bed (webversie).jpg

Bakker Peeters is een moderne, maar ambachtelijke bakkerij, uitsluitend gericht op producten die we zelf maken, bakken en verkopen. 

Of u nu brood wil bestellen, iets lekkers voor bij de koffie of een lunch zoekt, bij Bakker Peeters bent u aan het juiste adres,

en dat 7 dagen in de week!

 

Ophalen in onze winkel in Kessel, bezorgd bij u thuis of op de zaak, ophalen bij COOP Steijl of bezorgd door Zuivelhandel Kempen, het kan allemaal.

 

En bestellen gaat eenvoudig online, klik op de "bestelknop" en ontdek de mogelijkheden.