Kesselse Kusjes

Kessel is de laatste jaren in beweging! De herbouw van Kasteel de Keverberg, de branding van Kessel en leuke nieuwe winkels en horecazaken brengen levendigheid in het dorp.

Naar een idee van Pim Janssen (Restaurant Corsica) en Geert van Bergen (artline), hebben we een Kessels streek-produkt geïntroduceerd, Kesselse kusjes genaamd, in onze bakkerij gebakken.

Het heeft ons een half jaar testen, proeven, ontwerpen en bakken gekost om tot het perfecte koekje te komen. Romig en zoet van smaak met een beetje pit, precies zoals een kusje behoort te zijn.

Kesselse Kusjes zijn gebakken in Kessel, met speltbloem gemalen op de Kesselse St. Antoniusmolen. De ingrediënten zijn puur natuur, eerlijk en heerlijk. Kesselse Kusjes stimuleren de liefde, dus laat je verrassen!

Kesselse Kusjes zijn verkrijgbaar in geschenkverpakking (zowel voor particulier als wederverkoper) en bulkverpakking (horeca toepassing voor bij de koffie/dessert) Voor meer info neem contact met ons op

 

!!NIEUW!!  ludieke wandelroute "Plekskes um te Kusse" 

 

Sinds kort is de wandelroute "Plekskes um te Kusse" gereed. Deze wandelroute leid u in 4 km. langs de mooiste plekjes in Kessel om te kussen. De papieren wandelroute is verkrijgbaar in onze winkel, maar ook op andere plekken waar Kesselse Kusjes worden verkocht of toeristische locaties.

Digitaal bekijken kan hier.

Kesselse Kusjes worden mede mogelijk gemaakt door:
Artline
Restaurant Corsica
Branding Kessel
St. Antoniusmolen
Bakker Peeters
Kesselse winkeliers en horeca

Kesselse Kusjes in het nieuws